Ny provisorisk header


Ja, nu har jag en ny provisorisk header.
I väntan på den nya jag hade tänkt fixa.
Det känns lite pasé med julkula liksom.
(om pasé stavas så?)

Puss :*

Kommentarer
Postat av: Rey Bella

Haha.. förlåt. Jag är verkligen sämst på att hålla mig kortfattat.



Neej, samma här. Mamma som lagar. Men min familj är redan inne på att vara lite nyttiga, vilket såklart gör det hela lättare. Finns alltid nyttiga alternativ hemma. Dock är det alltid bra att säga till att man vill bli/vara nyttig, säga vad man skulle vilja ha hemma, ex lite frukt, grönsaker och fullkornsris, kanske. Min mamma brukar vara okej med det iaf, så länge det inte är sånna där superdyra grejer. Avskyr att nyttigt = dyrt.



Iaf .. hehe .. neej, men det är det som är grejen. Jag tror inte på några dieter. Inte ens det jag skrev. Inte som diet! Jag tror på att byta livsstil. Inget håller i längden om man bantar. Man går mest bara upp i vikt av det - tro mig, jag vet. Det borde ju vara så enkelt, äta undersitt kcal-intag och gå ner, sen äta samma igen och stå still.. tyvärr funkar det inte så. Jag tror på att man får lägga om sitt liv helt enkelt. Skaffa sig nya vanor. Och fortsätta då. Därför ska det vara realistiskt, inga konstiga, dyra eller svältmetoder.



Sen gör jag inte detta bara för att gå ner i vikt och bli snygg, jag gör det för att må bra. Orka mer. Få en bättre hälsa. Förebygga sjukdomar. Hur bra mår man av atkins? Som vräker på med grädde, fett och bacon? Eller där de drar ner på kolisarna, som det finns sjukt mkt bra grejer i och bra energi, hur mkt som helst? Jag tror inte det är bra för kroppen.



Hahah. Jag är med lat, alldeles för lat! Det tog mig nästan två månader av min nya livsstil innan jag började röra på mig. Det räcker ju att ändra mat, men det blir så mkt lättare om man rör sig med. Så började gå ut och gå oftare och oftare och längre och längre. För det räcker faktsikt med att gå. Ett av mina nyårslöften är att vara ute och gå varje dag, även om det inte alls är länge, så man kmr ut och bryter den dåliga trenden - att det är så jobbigt att bara kma iväg.



Sry för cplångt svar, igen.

Lycka till!

Och det med lite mer matråd, följ min blogg så dyker det upp lite då och då, när jag skriver vad jag ätit till frukost/middag ochsånt ^^

/Bella

2010-01-10 @ 21:03:24
URL: http://reybella.devote.se
Postat av: Rey Bella

Haha, ja, precis :)



Nej, ingen bantning funkar i längden tror inte jag. På ett sätt borde det ju funka, om man minskar sina kcal och sen höjer upp det till det man drar utan att minska i vikt igen.. men ah, knäppt är det.



Haha, du får taoch sätta igång då. Och det måste inte direkt vara några recept eller så :) bara att äta som vanligt men med sånt istället.



Hur mkt vill du gå ner?

Eller vill du bara hålla dig där du är, och inte gå uppåt?



Lycka till ;>

2010-01-11 @ 16:53:58
URL: http://reybella.devote.se
Postat av: Rey Bella

Jag kan säga att om du är 156 och väger 56 så är du inte det minsta överviktig. Du väger helt perfekt faktiskt. Ditt BMI ligger på 23 exakt, vilket är precis lagom mellan 20 och 25 som är normalt/hälsosamt.

Men vill du gå ner lite till ska du självklart göra det, men få inte en fel verklighetsuppfattning bara :)



Jag är också kort. Dock känns det som mitt fett sätter sig ÖVERALLT. Haha >< Lår, rumpa, höfter, mage, bröst, bläää :D

2010-01-11 @ 20:29:54
URL: http://reybella.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0