Liger



Jag vill ha en Liger :(
Haha, världens just nu största kattdjur.
En Liger är en korsning mellan tiger och lejon
och väger upp mot 630 kg, Skapligt stor!

Söt tisse :*

Puss

Kommentarer
Postat av: Rey Bella

Ohh, tack! Vad kul att du gillar min blogg :)



Det där med tabletterna så räknade jag lite mer på det .. och det blev nästan tio tusen på ett år .. så jag kände att det inte var värt det ;o lite för mkt. För man KAN ju gå ner utan. Så jag har dragit ner på dem en del, och ska äta det i fyra månader istället, vilket "bara" kmr kostar 1600, sen ska jag minska i 4 månader och slutligen bara ha det som "back-up" då man äter onyttigt :)



Haha. Jag är väl inte sååå bra på kost heller. Allt jag säger och kan har jag lärt mig själv, i princip. Läst mig till och hört lite överallt. Har inga .. medicinska fakta som back up xD

Det jag kan säga är att jag tkr du ska äta efter kostcirkeln. Jag, personligen, tror inte på någon bullshit som att bara äta protein och fett, eller att uteslut kött, eller alla andra hokus pokus dieter, livsstilar, yadayada. Skitsnack enligt mig. Jag tror på att kroppen behöver ALLA delar av maten - kolhydrater, protein, fett, vitaminer och mineraler. Det får du i dig bäst genom att äta allt. Det du ska tänka på är att välja bra kött, magert eller fisk. Välj helst fullkornspasta och fullkornsris. Äta mkt grönsaker, så man blir mätt av det som inte innehåller så mkt kcal. Frukt är bra som mellanmål. Ät inte alltför sent på kvällen. Ät dina större måltider tidigast på dagen, då förbränningen avtar under kvällen.

Bästa batningsregeln - inget är förbjudet, 1 kcal är 1 kcal, vare sig den kmr från choklad eller grönsaker. Är saker förbjudna är det så mkt svårare att avstå. Ät det du vill, men tänk till innan, vill du?



Lycka till! :)

/Bella

2010-01-10 @ 17:58:33
URL: http://reybella.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0